Nyt på siden: Branding video

Igår var jeg til et iværksætter event, hvor det blev nævnt at man afkoder visuelle elementer 60.000 (!) gange hurtigere sammenlignet tekst elementer.

Nu hører du mig ikke sige at tekst er ligegyldigt i din markedsføring. Men vi kan ikke komme udenom at det er det visuelle som danner det altafgørende førstehåndsindtryk, hvilket også er hvorfor jeg står 100% indenfor mit fag indenfor brand design.

Men det som står endnu stærkere end visuelle elementer når du skal markedsføre dig selv er video! Selvom en video ikke kan stå alene, er det et sindsygt stærkt redskab til at bryde igennem med dit budskab.

Derfor har jeg længe ønsket mig en video til min hjemmeside som skulle præsentere mig som brand designer, samt fortælle omkring hvad brand design er for et fag og hvad man kan bruge det til. For det er ikke et fag som er særlig udbredt i Danmark. Det er bare meget nemmere at se en video på 2 minutter, end at læse spalte op og spalte ned hvis du vil fange og bevare andres opmærksomhed.

Derfor blev jeg super glad da muligheden for et samarbejde med Anja fra Social Media by Heart bød sig i sommers. Jeg startede med at kreere et brand design for hende, og derefter kreerede Anja en branding video for mig.

 
brandingvideoombranddesignerenbagthrivingstudeo.jpg
 

Vi blev enige om at filme hjemme hos mig, da jeg primært arbejder hjemmefra. Jeg ønskede nemlig ikke at lade som om jeg sad på et fint kontor og gøre mig til noget større end jeg egentlig er - jeg ønskede derimod at videoen skulle være autentisk og i øjenhøjde.

Selvom jeg ikke har noget imod at stille mig frem i store forsamlinger, kan man altså let få knuder på tungen af at skulle sige noget perfekt på kommando, samtidig med at man smiler naturligt, slapper af i kæben og, og… Jeg ved ikke om det er janteloven der kryber sig ind på én, men da det kom til stykket var det faktisk sværere for mig end jeg først antog.

Anja var til trods for mine udfordringer super behagelig og støttende i processen og hun fik mig til at føle mig super godt tilpas i min uvante situation.

Når man tænker på videoproduktion kommer associationen med det store videokamera straks op, men Anja filmer faktisk altid med sin smartphone samt alt hendes mange gadgets.

Det gør at Anja kan producere en video til et mere konkurrencedygtigt prisleje - uden at gå på kompromis med kvaliteten. De smartphones kan altså mere end man lige går og tror!

Det var noget som passede perfekt til min business, da jeg jo ligesom Anja går ind for at tilbyde en simpel og kvalitetsfuld service for alle soloselvstændige og mindre forretninger.

Jer er SÅ glad for hvordan videoen endte med at folde sig ud, I kan se den herunder: