Kan du genkende dig selv i dette?

Du har en helt unik historie som har formet dig og din tilgang, og en helt særlig gave og passion som bare brænder for at blive udlevet.
Du kan virkelig gøre en forskel for andre med din genistreg.

Men du er usikker på hvordan du kommunikerer krystalklart, så du kan skille dig ud på markedet og tiltrække de rigtige kunder.

Du ved at dit visuelle univers kan være altafgørende for, om du tiltrækker eller skræmmer dine kunder væk, og du drømmer om et uimodståeligt brand, som viser din unikke essens og løfter dig til nye højder.

Du kigger med længsel på andres smukke logoer og hjemmesider, og du bruger timevis på selv at lege med dit eget design, men du skifter hele tiden mening og det er endt i én stor rodebutik.

introbillede-brandingforloeb.jpg

  • Var stolt af dig selv og din blomstrende forretning, hvor det føltes intentionelt og autentisk.

  • Havde skabt dig selv en bæredygtig forretning med en fordoblet indkomst, for du fortjener at blive betalt for den forskel du gør i verden.

  • Tiltrak et stabilt kundeflow af ligesindede ildsjæle og drømmekunder, som får dig til at føle overskud i stedet for udbrændt i dit daglige virke.

Tænk hvis du om 3-6 måneder mødte ind på dit arbejde mandag morgen og du…


Lad mig fortælle dig en hemmelighed…

“Dit Uimodståelige Brand” forløbet er
nøglen til det hele! Du får styrket dit indre fundament
og vækket din essens til live i et autentisk brand design


FB-billede-300x273.jpg

“Sasja har formået at indfange min sjæl og vision utrolig fint og omsætte det til grafiske elementer der kan bruges rundt om hele mit brand. Lige fra hjemmeside til pdf´er og sociale medier.
Jeg føler hele mit brand har fået et kæmpe løft.”

- Mia Poulsen


Processen bag forløbet
”Dit Uimodståelige Brand”

 
designprocess-ikon7.png

1. Støb dit fundament

Det første og vigtigste skridt hen imod et uimodståeligt brand er at stå stærkt i dit fundament, så du bliver intentionel i din branding. Derfor vil som en start modtage spændende og reflekterende spørgsmål og øvelser, hvor du stiller skarpt på din unikke essens. Derfra får du en intensiv branding session med mig, hvor du får personlig sparring og brugbare redskaber til at løfte dit brand fremover.

designprocess-ikon5.png

2. Din visuelle grundopskrift

Det er nu på tide at få vækket din unikke essens til live i form af en såkaldt “visuel grundopskrift”. Og det bedste af det hele er, at vi skal gøre det sammen! Jeg lærer dig hvordan du sammensætter stemningsbilleder, der afspejler din unikke stil. Derfra tager jeg mine designbriller på, og skaber din visuelle grundopskrift i et moodboard med en farvepalette på 3-5 farver og typografier med 2-3 forskellige skrifttyper.


designprocess-ikon4.png

3. Autentiske designelementer

Det er nu at dit autentiske brand design folder sig ud på smukkeste vis! Jeg skaber et grafisk baggrundsmønster, som kan bruges til alle dine platforme, samt et unikt logodesign med ikon. Alt efter hvilken type pakke du vælger, skaber jeg alle de designelementer du ønsker, lige fra visitkort, stylede fotos og flyers til webdesign, mailsignatur og facebookbanner.

designprocess-ikon9.png

4. Tid til lancering!

Nu er det tid til at slukke for computeren og skrue op for festen. Vi fejrer og skåler for det gode samarbejde - måske bryder vi endda ud i en lille sejrdans! “Dit Uimodståelige Brand” er nu klar til at folde sig ud i verden. Efter vores forløb er jeg til rådighed for dig. Så kan du stille de spørgsmål som med garanti popper op, og du kan føle dig tryg ved at overtage alt det nye materiale.


Vælg imellem 3 pakker til "Dit Uimodståelige Brand" forløb:

 
brandingforloeb-grafik.jpg

EVOKE

Evoke pakken giver dig et stærkt fundament via et tæt mentorforløb og samarbejde med mig. Du får både en holistisk brandingstrategi og et autentisk design som vækker din unikke essens til live, så du kan begynde at tiltrække dine drømmekunder og skabe dig et meningsfuldt og bæredygtig forretning.

Dette får du med;
Reflekterende branding spørgeskema
3 timers branding session
Moodboard, farvepalette & skrifttyper
Grafisk mønster
Logopakke
Brand Design Guide
2 ugers efterfølgende support

Forløbets varighed:
10-12 uger

Din investering:
6.000kr

Betalingsmuligheder:
2.000kr i 3 mdr eller
1.500kr i 4 mdr eller
1.000kr i 6 mdr.


ELEVATE

Elevate pakken er for dig som er klar til at få udviklet dit brands succes på lang sigt. Udover alt fra Evoke pakken får du et helstøbt marketingkit klar til brug i form af stemningsbilleder og grafiske filer som afspejler dit unikke brand, så du virkelig kan skille dig ud og tage din forretning til næste niveau.

Dette får du med;
Reflekterende branding spørgeskema
3 timers branding session
Moodboard, farvepalette & skrifttyper
Grafisk mønster
Logopakke
Marketingkit med:
- 5 stylede fotos
- 10 valgfrie grafiske elementer
Brand Design Guide
4 ugers efterfølgende support

Forløbets varighed:
12-14 uger

Din investering:
12.000kr

Betalingsmuligheder:
3.000kr i 4 mdr eller
2.000kr i 6 mdr eller
1.500kr i 8 mdr


THRIVE

Thrive pakken er den ultimative gave du kan give til dig selv og din forretning. Udover alt fra Evoke og Elevate pakken, får du en æstetisk og brugervenlig Squarespace hjemmeside som vil blive din ultimative kundemagnet! Du får altså en 360 graders løsning som på lang sigt skaber en rød tråd i hele din forretning, og dermed gør dig i stand til at tage det næste store kvantespring.

Dette får du med;
Reflekterende branding spørgeskema
3 timers branding session
Moodboard, farvepalette & skrifttyper
Grafisk mønster
Logopakke
Marketingkit med:
- 5 stylede fotos
- 10 valgfrie grafiske elementer
Brand Design Guide
Squarespace web design
4 ugers efterfølgende support

Forløbets varighed:
14-16 uger

Din investering:
18.000kr

Betalingsmuligheder:
3.000kr i 6 mdr eller
2.250kr i 8 mdr eller
1.800kr i 10 mdrEr du klar på et intentionelt, strategisk, autentisk og transformerende branding forløb,
hvor vi sammen planter et frø og i processen får skabt dit rodnet, så du til sidst kan blomstre i fuldt flor?


Se tidligere designprojekter:


“Alt fra farver, fonte, brand board og mine egne ord, hænger nu sammen så de giver en helhed.
Sasja har en rigtig god indlevelsesevne, og hun spørger ind til en, så hun får alle de svar der er nødvendige for at kunne skabe et brand design.”

- Anja Damgaard Lind, Social Media by Heart

47147823_910993402432191_2416466330078150656_n.jpg

Dit udbytte af “Dit Uimodståelige Brand” forløbet

Du har min fulde støtte og kan trygt overlade ansvaret til mig i processen. Jeg står desuden til din rådighed i bagefter så du kan føle dig helt tryg ved dit nye brand.

Du bliver en kundemagnet og skiller dig ud på markedet. Der er sikkert hundredevis af andre indenfor din branche, så jeg hjælper dig med at tiltrække flere drømmekunder.

Du vil opleve en smuk transformation hvor din unikke essens bliver vækket til live i et visuel brand som gør at du kan udleve dit fulde potentiale.

Du fremstår autentisk
Jeg designer aldrig for at noget blot for at det skal se godt ud, men bruger strategi og værktøjer så du kan brande dig autentisk.

Du har fuld kontrol over dit brand, for jeg vil til slut i processen give dig en Brand Design Guide, så du kan bevare den røde tråd på alle dine platforme både on- og offline.

Du sparer oceaner af tid på selv at finde ud af hvordan du får skabt et unikt brand, så du kan bruge tid på det du er allerbedst til, nemlig at drive din forretning.


qcdpAZzk.jpeg

Lad mig introducere mig selv

Mit navn er Sasja og jeg er Brand Designer & Mentor for passionerede iværksættere og powerkvinder, som drømmer om at drive en forretning, der er meningsfuldt indadtil og æstetisk og kundemagnetisk udadtil - ligesom dig!

Dette kan du forvente af mig i som din Brand Designer & Mentor:

Tæt samarbejde:
Jeg elsker at løfte passionerede ildsjæle som mig selv til et nyt niveau, hvor jeg i processen samarbejder med dig i stedet for at arbejde for dig. 

Autentisk design:
Jeg brænder for at skabe æstetiske, visuelle brands via strategiske metoder hvor jeg tuner mig ind på din essens INDEN jeg går i gang med selve designarbejdet.

Balance i karrieren:
Din forretning skal ikke kun være succesfuld, den skal også være meningsfuld. Derfor hjælper jeg dig med at finde frem til DIN definition på succes.Er du klar på et intentionelt, strategisk, autentisk og transformerende branding forløb,
hvor vi sammen planter et frø og i processen får skabt dit rodnet, så du til sidst kan blomstre i fuldt flor?