IMG_9841.JPG

Hej! Jeg hedder Sasja

- og Jeg er indehaveren af Thriving Studio.

Som Brand Designer & Mentor er min helhjertede mission at skabe autentiske visuelle brands for ligesindede iværksættere og selvstændige ildsjæle som dig, der drømmer om en bæredygtig forretning som både er meningsfuld, og lykkebringende indadtil OG æstetisk og kundemagnetisk udadtil.

Jeg tror på at visuel branding som det kraftfulde værktøj det er, skal bruges til at skabe en autentisk, intentionel og holistisk forretning, og ikke som en manipulation eller overfladisk facade.

Jeg har derfor skabt Thriving Studio som mit professionelle og kreative frirum, hvor jeg arbejder med visuel branding med et strategisk afsæt.


Hemmeligheden bag et uimodståeligt brand

Vidste du at alt visuelt afkodes 60.000 gange hurtigere end tekst? Så om du vil det eller ej, danner dit visuelle brand altså det førstehåndsindtryk som kan være altafgørende for, om du tiltrækker eller skræmmer dine kunder væk.

Men visuel branding er ikke bare et flot logo, en pæn farvepallette eller en æstetisk hjemmeside. For hvad nytter det for eksempel at have det smukkeste logo, hvis det ikke afspejler resten af din forretning?

ALT hvad du gør (og ikke gør!) i din forretning er med til at danne et indtryk hos andre - ikke kun det visuelle. Din essens, identitet, værdier og udstråling er med til at danne dit unikke brand, såsom de finurlige emails du skriver, din sprøde stemme når du taler i telefon, eller den behagelige kundeservice du yder i din forretning.

Min hemmelighed bag et uimodståeligt visuelt brand er derfor at det skal være autentisk, holistisk i forhold til din essens, identitet, værdier og udstråling. Den helt rigtige sammensætning af farver, skrifttyper, mønstre og teksturer vækker dit autentiske brand til live på en æstetisk måde og det gør dit brand uimodståeligt!

Alt dette har jeg støbt ind i “Dit Uimodståelige Brand” forløbet, som styrker dit indre fundament og vækker din unikke essens til live i et autentisk design, tiltrækker dine drømmekunder og løfter dig til nye højder.


Når jeg ikke nørder med visuel branding i Thriving Studio…

Går jeg lange ture med min mand og vores hund i “baghaven” landsbyen Tranegilde, i skoven eller på stranden.

Dimser jeg rundt for gud ved hvilken med indretningen i vores lille rækkehus i Ishøj.

Nyder jeg en god middag og mixer hjemmelavede drinks med manden og de bedste venner.


Vi er et perfekt match
hvis du er;

  1. Træt af at knokle og ønsker at drive din virksomhed mere autentisk, intentionelt og holistisk.

  2. Passioneret selvstændig og drømmer om at blive magnetisk for din drømmekunde.

  3. Klar til at arbejde sammen med mig 1:1 eller er klar på selv at lægge arbejdet for at lære metoderne selv for at få skabt et unikt brand design.

Spring let og elegant over
hvis du er;

  1. Helt ok med ikke at skille dig ud i mængden.

  2. Ligeglad med at skille dig ud fra mængden.

  3. Typen som ikke har tid til at samarbejde i processen.

  4. Uinteresseret i at bygge en autentisk forretning.

  5. Interesseret i hurtige løsninger og “bare skal have lavet et hurtigt logo”.


Navnet Thriving Studio stammer fra to metaforer:

THRIVING betyder at trives og at udvikle sig i en succesfuld retning. Min helhjertede mission er at bruge mine kreative og strategiske evner til at hjælpe passionerede iværksættere med at udvikle deres business i den rigtige retning samtidig med at de trives.
 

STUDIO er et sted hvor kreativivt arbejde skabes, og som brand designer er kreativitet og visuel branding min gennemsyrede drivkraft og passion. Det visuelle afkodes 60.000 gange hurtigere sammenlignet med skrift, og derfor tror jeg på det visuelle som en essentiel brik i din branding.


Tidligere erfaring:


SoMe & Web Responsible
IKEA Taastrup
Nov'16 - Aug’18

Customer Experience Manager
Reform
Feb'15 - Apr'16

Grafisk Designer
Senobis
Aug'14 - Jan'15

Grafisk Assistent
Vice Versa
Jan'14 - Jun'14