1:1 services

 
IMG_9573.jpg

Er du i tvivl om hvilke billeder, der ville passe bedst til din nye hjemmeside, hvilke farver som ville passe til dit logo eller noget helt tredje? Med 2 timers branding rådgivning får du kyndig vejledning af mig til dit næste kreative projekt.

Investering: 1.500,-

autentisk-logodesign.jpg

Hvad nytter at have et smukt logo, hvis det ikke afspejler din unikke essens? Via min strategiske process designer jeg et autentisk logo til dig som afspejler din unikke essens, så du kan fremstå professionel.

Investering: 2.500,-

 
session-visuel-brand-essens.jpg

Vær klar på 5 timers intens og kreativ session, hvor vi skaber dit visuelle univers med moodboard, farver, skrifttyper og logo, så du kan markedsføre dig autentisk og tiltrække dine drømmekunder.

Investering: 4.000,-

IMG_9509-kopi.jpg

Du ved at din hjemmeside er altafgørende for, om du tiltrækker eller skræmmer potentielle kunder væk. Jeg hjælper dig med at designe en hjemmeside som ikke kun er brugervenlig, men som også er æstetisk.

Investering: 8.000,-

 
transformation-visuel-brand-design.jpg

Vær klar på et tæt samarbejde, hvor jeg skaber et visuelt brand til alle dine platforme, som transformerer din forretning, så du kan udleve dit fulde potentiale og tage din forretning til næste niveau.

Investering: 12.000,-

transformation-visuel-brand-design.jpg

Vær klar på et tæt samarbejde, hvor jeg skaber et visuelt brand & web design til alle dine platforme, som transformerer din forretning, så du kan udleve dit fulde potentiale og tage din forretning til næste niveau.

Investering: 18.000,-